Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet i en Tekopp

Vankelmodiga tekoppar
skeppas in och ut ur köket
lugna nerverna
undvik känslostormar
ett levande kolli var beställt
tekannan tjuter igen
en ensam tepåse
faller ned i en ensam tekopp
som dricks av
en ensam gammal kvinna
som sedan ett decenium
endast umgås med de döda
taktfullt rör hon i sin kopp
och minns
de dagar då hon levde fullt
prydde sitt hår med Liljor
och drog sin Kärlek med Våld
ur universums Svarta hål

I ljummet te skålar hon
för de dödas liv i drömmar.




Fri vers av Sanne
Läst 522 gånger
Publicerad 2006-09-08 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanne