Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar hösten...


Glödande begär

Nånting virvlar upp i mig
djupt inne i mitt inre
ett behov starkare än något jag känt förut
Vinden sliter i mig
knuffar och tvingar
Du måste
Löven dansar rasande runt mig
som eld av gult och rött
ursinnigt
Du måste
En orkan som överfaller mina tankar
tvingar dem lämna plats
åt begäret
Jag måste
En tanke lämnas kvar
dallrande, fräsande, glödande
Du måste
Jag måste
Ylande som från vargen under månen
springer jag
in i skogen som lockat mig
Hösten har kallat på mig
ännu ett år




Fri vers av Delora
Läst 370 gånger
Publicerad 2006-09-08 14:01



Bookmark and Share


    Mahogny
wow.. Starkt uttryckt!
2006-09-08

    Camillaa
omg, otroligt!!
/ C *
2006-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora