Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränn mig!




du bränner mig

ett hål rätt igenom huvudet

du suger tag

får mig att vingla

jagar upp mitt hjärta

puls och andetag förlorar rytm

försöker nästla mig ur greppet

av denna påtvingade tango

lyckas med nöd och näppe

slingra mig



omärkbart utmattad
sliter jag loss blicken

tittar ner i marken

och längtar till nästa gång våra ögon möts igen...




Fri vers av Josi
Läst 910 gånger
Publicerad 2006-09-08 21:47



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Vilda toner når mitt öra...som om Djävulen spelar på sitt hiskeliga stränginstrument...Härligt!!!
2006-09-14

  Jessica Ewa
Oooo suger tag....
2006-09-13

    Per Lindblom
Love is suicide. Long live love!
Det är svårt att skriva bra om passion.
Du gör det med fingertoppskänsla...
Snyggt!
2006-09-13

  Mareld
Känner verkligen intensiteten. Och man blir nästan lite förvånad att det "bara" handlade om en blick. Men sen känns det så genialt självklart. Lysande!
2006-09-10

  Peter Stjerngrim VIP
*suck ...* Precis nästan så här borde man få känna det inom sig lite oftare och mer beständigt i den tillvaro livet bjuder på ...
2006-09-09

  loren
häftigt med blickar
de ljuger alldrig..........
känner mig lite yr...........
2006-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Josi
Josi