Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkare blir det


i dina ögon
spelar sommarens sista

i lönnen andas

höstvindar
ut




Fri vers av Myself
Läst 582 gånger
Publicerad 2006-09-08 22:57



Bookmark and Share


  Jer
Naturlig.


2007-04-09


  Nils Sondefors
Fin stämningsfylld poesi!
2007-01-23

  Jessica Ebbesson
Håller nästan andan när jag läser...andas ut tillsammans med höstvindar. Du skriver fantastiskt vackert!
2006-10-11

  TiVa
Jättefint..
2006-10-08

  Propella
"i lönnen andas

höstvindar
ut"

det är sådär att jag nästan måste gå och ligga ner en liten stund. Oj så bra.
2006-09-27

  Mari Lo Boström
Mmmm... vilken härlig växling mellan ord och tomrum.
2006-09-22

  Queen_of_Rain
så vackert men ändå med så mycket.. mer! så mycket känsla och innehåll i så få ord - det är poesi!
2006-09-13

    Rejjja
en bokmärkning av snabb karaktär!
(racer..) F*n vad bra...
2006-09-09

  Arowana
En dikt med en meditativ andning. Känns skön att andas med i liksom.
2006-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself