Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykten från livet

Så många gånger
jag kastat mig ut
i det okända
utan skyddsnät
modig, ja kanske
men för feg
att stanna upp
och låta livets
verklighet
komma till mig
men nu är jag trött
orkar inte längre fly
med ängslan
har jag beslutat
att låta livet
komma ikapp mig
med rastlös väntan
försöker jag
slå mig till ro




Fri vers av Nic
Läst 203 gånger
Publicerad 2006-09-08 23:51



Bookmark and Share


    eva m h
Det är mod att släppa kontrollen och låta livet drabba en!
2006-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic