Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten aftonbön

Jag är så trött
övertrött
kan inte sova
så snälle Gud Fader
skicka till mig
några vänliga
goda änglar
att ge mig
lite healing
stoppa om mig
sjunga en visa
sluta mina ögon
blåsa liv i min ande
för att ge mig
en natts god sömn
goda drömmar
så kroppen
och själen
finner ro




Fri vers av Nic
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-09-09 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic