Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strandmötet


Om vi kan mötas
där strandrågen hörs viska

Hittar vi varann




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 684 gånger
Publicerad 2006-09-09 10:58



Bookmark and Share


    sphinx
En bra haiku ! Få ord i snävt format som fångar upp mycket känsla. Stiligt och bra!
2006-09-09

    Fatima
Vackert förmedlad med mjuka toner.
2006-09-09

  Cris
Härlig haiku... den är liksom ljum i sin framtoning
känner den varma sakta vinden då rågen viskar
och kittlar mig i örat..
2006-09-09

  Myself
så fint,ömsint och kärleksfullt.
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP