Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mig


jag tänker på någon
som en gång skrev
bland annat
ordet du
flera gånger
och menade mig





Fri vers av baklänges
Läst 748 gånger
Publicerad 2006-09-09 11:48



Bookmark and Share


  Talema
Kort och bra, I like it!
2006-09-12

  Myself
du är ju jättebra,berör.
2006-09-09

  Daniel_78 VIP
japp mycket stilfullt.
2006-09-09

    Mirs
Allt du skrivit går rakt in!!
2006-09-09

  Smultris
Swooooosch

Läste denna, tänkte att jag har läst den förr (o älskat den då)
Blev först sne o misstänkte ordstöld.. sen slog det mig... att det är ju du bara:)

Glad att få läsa dina ord igen...

Sjukt glad.
2006-09-09

  Jewel_x
Denna tyckte jag om! Den berör.. Jätte bra!
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

baklänges
baklänges