Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kompass


bara gå.
i mitten.
i vägen.
för.

håll upp.
bara håll.
händerna.
fram.

bara följ.
känslan.
i vem den än.
strålar från.








Fri vers av baklänges
Läst 1316 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-12-11 14:43



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Så mycket du säger med avskalade ord, in på bara kroppen!! Suveränt!
2008-05-25

  Rakel Lorner
Superläskigt! Mitt kompass fungerar inte heller så jag blir jätterädd av sånt här. Det som gör mig mest nyfiken är dock vem man går ivägen för. Det kan ju vara något bra. Att gå ivägen för någon. Det är säkert något ont. Jag hoppas på det!
2007-12-16

  Christer VIP
språkligt och formmässigt
tycker jag mycket om den här

själva budskapet...uppmaningen...är klurigt
vilket är bra...jag måste tänka till...känna

asså...uppmaningen till rörelse...till handling
känns ju sund och...bra
det är de två sista raderna som ställer till det
i mitt huvud
\"i vem den än.
strålar från.\"
det är på sitt sätt vackert
och på sitt sätt otäckt...att följa
vad och vem som helst

/c
2007-12-14

  Christer Eriksson
tycker om det lite tysta, ett försök. som en förhoppning så där svagt att vilja viljan. du ger inte så starka bilder som du brukar och det gör inget just i denna. dock skulle jag vilja ha en liten putsning på slutraden, det är något där. de första två stycken håller fint stilistiskt. en sparsmakad lugn baklängesdikt.
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

baklänges
baklänges