Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinter, gata


jag blinkar rivna fransar
mot gatstenen går och
gråter avlopp sparkar
renskriven osanning
framför halkar mig
åt sidan drar ihop mot
fukten, sneddar med
nacken förbi slingerpar,
tantporr, maktmän.
gladmunnar, svartblink,
sprayhåriga.
jag letar efter ett korn,
i farten, bland människorna,
under fötterna,
i slasket av utspottade
ord och jag hittar inte,
mig själv, inte ens, nu






Fri vers av baklänges
Läst 1126 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-15 14:02



Bookmark and Share


  Paraply
jag svimmar
2007-11-19

  Daniel_78 VIP
15

en applåd
och ett bra
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

baklänges
baklänges