Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sista hälsningen






fredag

några rosor

vit kista


en lövhög

i soldis



smörgåstårta

och prästen



sedan lördag


en annan






Fri vers av Myself
Läst 454 gånger
Publicerad 2006-09-09 17:07



Bookmark and Share


  Propella
Ja. Även om den är enkel känns den - du har hittat rätt ord och har en balans i berättande.
2006-09-14

  baklänges
enkelt och
skarpt och
sorgligt.
mycket i
mellanrummen.
gillar verkligen
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself