Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en sekund

Solen lyste som en diamant på himlen
sekunden jag fann dig




Bunden vers (Haiku) av Klick_
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-09-10 18:46



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Jag älskar solen! Men himlen stavas med ett m, ursäkta.
Skön text.
2006-09-11

  Lena K Nilsson VIP
Så härligt det låter!
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Klick_