Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
¨Är det verkligen så enkelt?


Kärlekens undran?

Eftersom du beter dig,
så som jag förväntade att du skulle göra,
just på det viset och med det beteendet,

Så kanske jag beter mig,
som du förväntade att jag skulle göra,
på just de viset och med just det beteendet,

Trots att ingen av oss vill bete sig
på just det viset och med det beteendet




Fri vers av Arte
Läst 541 gånger
Publicerad 2006-09-10 21:31



Bookmark and Share


  aPorcupine
Klurig poesi som får mig att verkligen tänka till.
2007-06-28

  frozen_yoghurt
Bra! :)
2006-09-11

  Cattastropher
läs Carl gustaf Jung, projektiv identifikation!
snyggt jobbat, go on!
catta
2006-09-10

    Jess81
Nu gav du mig något att fundera över..snyggt!
2006-09-10

  Last Word Spoken
Ah, denna gillar jag skarpt!
Det oönskade aggerandet framkallar
oönskade konsekvenser. Ja, perfekt
beskrivet denna oönskade sittuation.
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Arte
Arte