Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BEDJAN OM EN INBJUDAN TILL SJÄLEN


Ge mej av din själ
och låt mej få se in i dej
de känslor du har där inne...
som jag vill dela med dej.

Jag vill se dina känslor
Visa dem för mej!
Öppna dej min vän,
och släpp in mej för alltid.
Väl inne kan jag bara hela.
Där kan jag vårda.

Om du vill.
Låt mej få se så mycket
att jag slipper tolka dej.
Jag vill KÄNNA dej.


Om jag får...?




/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-09-11 10:20



Bookmark and Share


  Kimsan
Mycket vackert skrivet Clara-Fina

// Kim
2006-09-13

    Bim
Inte lite ni begär.Önskvärt är att alla är så öppna så dom visar lite mer utan att man ber om det.Om inte så står kanske själen på tillväxt,eller..Hälsn.Bim
2006-09-11

  DanSan
*******************************

Hej!!!

Ja det är viktigt att visa vem man är

där innerst inne i djupet av en själv!

Själens boning är ju kroppen som ska

vårdas ömt, men alltid blir det ju ej så!

. . . och kan vi visa vårat innersta utåt

så är mycket vunnit!!!


En bra och tänkvärd text som förmedlar

att vi ej bara ska vara utåtriktade med

tankeuppbyggda ord, utan av det som

finns där inne, det själsliga som är utan

tid och rymd det odödliga!!!

MVH Dan

*******************************
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina