Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk.

Vad ska du göra med tiden?
Med alla tusentals nätter och dar.
Ska du schemalägga hela livet,
eller har du din rastlösa frihet kvar?




Fri vers av Hemlighet
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-09-11 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hemlighet