Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skicklighet.

Dina ögon,
kan skingra mitt,
förnuft.

Dina läppar,
kan kyssa iväg.
Allt mitt,
motstånd.

Få mina taggar,
att mjukna.
Droppa, salta tårar.

Som du inte,
bryr dig om.
Att torka upp.

Dom får falla.

Liksom mitt medvetande.
Alltid gör av dina lögner.




Fri vers av Hemlighet
Läst 445 gånger
Publicerad 2007-02-07 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hemlighet