Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skenbild.


Du är så ful, så ful.
Otäckt ful.
På insidan.

Men så vacker, så vacker.
Bländande vacker.
På utsidan.

Det verkar vara det ända.
Mina förbannade,
ögon kan se.




Fri vers av Hemlighet
Läst 420 gånger
Publicerad 2007-01-30 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hemlighet