Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkret.


Mitt i natten.
När du sover som djupast.
Bredvid mig.

Märker du inte.
När jag smiter,
min väg.

Inte jag.
Jag sitter fast,
i din famn.

Men mitt hjärta.
På villovägar.






Fri vers av Hemlighet
Läst 402 gånger
Publicerad 2006-12-20 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hemlighet