Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sång.


Slit och dra.
I mina mjuka strängar.

Spela och sjung.
En vacker visa.

I mitt hår.
Så att det dansar och flyger.
Och flätar ihop,
våra liv.

Till en lyckans melodi.




Fri vers av Hemlighet
Läst 493 gånger
Publicerad 2006-12-18 11:33



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
Jag gillar den här - inte bara passivt till behag utan listig också...
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Hemlighet