Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bedragare.


Var det bara i min hjärna.
Du sprang dig,
anfådd efter mig.
Och.
Kärleken bländade,
mina ögon, lyckliga.

Var det egentligen agg.
Din andedräkt hyste,
mot min mun.
Och.
Bedrägeri,
mina öron log av.

Nu har du tappat,
bort mig.
I ditt hjärta.


Du är så dålig,
på att leta.









Fri vers av Hemlighet
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-30 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hemlighet