Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silverfisk.

Ett berg som du klättrar på.
Där du känner varje klippa.
Varje dal.

Du kan.
Bestiga det,
när du vill.

Slänga och klänga,
vart du vill.

Ett berg som du klättrar på.
Är jag.

Lika litet,
som en av silverfiskarna.
På kaklet,
du stampar på.




Fri vers av Hemlighet
Läst 431 gånger
Publicerad 2006-12-20 11:30



Bookmark and Share


    jef
fint, mycket fint!
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Hemlighet