Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Käft.


En tanke slog mig
härom dagen.
Att ditt gap
skulle kunna döda mig.

Men tro inte,
att du känner mig.




Fri vers av Hemlighet
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-11-22 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hemlighet