Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slitage.


Min sköna.
Du berusar mig.
Bortom mitt obefintliga.
Förnuft.

Vi flåsar efter luft.
Försiktigt,
så att vi bara nuddar.

Sedan,
där från ingenstans.

Lyser månen på våran kärleksdans.
Det finns en smärre chans,
att vi förenas i din blomserkrans.

Och jag,
ska aldrig önska mig någon annan stans.




Fri vers av Hemlighet
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-11-22 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hemlighet