Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingetning.


För mig.
Är min tanke,
en pistol.
Du är mitt allt.
Just nu.

Jag ljuger.
För mig och alla andra.
Jag ljuger.
För att alla ska må bra.

Det betyder.
Ingenting.
För mig.




Fri vers av Hemlighet
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-11-22 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hemlighet