Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig


Ögon
som nästan ser på mig ibland
Hon påminner om någon
från en film jag aldrig såg

Ja, hon kom med läppar
nariga av kylan
som varat
Så länge

Du smakar strössel
sa hon
och log

Och bedjande ögon
i imperativ

”Ta på mig
som om jag vore
levande”

För det är så vackert att se
när två människor delar
en själ




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-09-11 16:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ta på mig som om jag vore levande..fan va bra flik in..beskriver allt..
2006-09-19

  änglasjäl
mjuk och fin text!Bra skrivet:)
2006-09-18

    narcoleptic
åh vackert...
2006-09-14

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Wow! så oändligt vackert*ler*
2006-09-14

  Propella
"smakar strössel". Åh. Jag älskar sånt. Underbart!
2006-09-14

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Vacker dikt om det som är verkligt vackert.
2006-09-11

    ej medlem längre
ja att bli sedd..ömhet i den andres ögon...
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain