Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte ikväll

Om dina ögon sett förödelse

så blunda med mig ikväll

Om din högra hand har plundrat lik

smek mig med den vänstra

Om du talat med kluven tunga

säg då inte ett ord

Om dina drömmar är fyllda av mörker

somna inte

inte ikväll




Fri vers av Esset
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-09-11 19:57



Bookmark and Share


  blåljus
helt otroligt....vacker
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Esset
Esset