Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faktaruta.

Ynglingen är den mest krävande bland mänskodjuren och har stora variationer i sin kroppsbyggnad och beteende. Den förekommer över nästan hela jordklotet beroende av normer och populärkulturer. Idag har dess antal ökat på grund av tonårens utbredning och förmåga att leta sig längre ner i åldrarna. Färgen varierar från nästan sönderblekt hos de som lever i de bimo relaterade grupperna, till olika svarta nyanser i "de alternativa" sekterna, samt en mer musgråare färg på dem som lever mer neutralt. Storleken kan variera mellan 150-180 cm i längd och vikten ligger från 20 till 180 kg. Tonåringen är en ganska oförskämd och otrevlig personlighet men kan bli tämligen acceptabel om man vågar sig närmare. Den vanliga flocken är uppdelad i mindre grupper med några enstörningar. Stämningen är kaotisk och oordning en del utav vardagen. Men mitt bland stjärtsmällarna och parningsropen skapar flockens alfahona oftast ordning och reda (alfa honorna är oftast den hårigaste, äldsta och högst utbildade av rasen.) Desperata hot om betygskriterier och ansvar dånar ut över ynglingarna. Flocken blir stum av förvirran, denna nyfunna värdighet i deras finniga pubertets kroppar skapar en viss oro. Ska den huliganiska stämningen utbytas mot kliniskt rena skolbänkar och otuggade blyertspennor? Skolk och smygrökande mot slipsar och högskolor? Framtiden är ännu ovis för denna av naturens egendomligaste art.




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-09-11 22:40



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Hej Sofia!

Jag åker tunnelbana nästan varje dag. På stiger ofta smärre eller större horder av han- och honynglingar. Jag hör att de konverserar men de använder inte ord som jag känner igen. Dessutom talar de så fort att de tvingas svälja var och varannan stavelse.

En och annan individ kan understundom vara något aggressiv och utagerande men som regel ägnar de sig åt den egna gruppen, coolt ignorerande oss pensionärer och andra djävla djävlar.

Jag är glad att Du ägnat dessa extraterrestiala immigranter en vetenskaplig analys.

Det finns folk, oförskämda nog att beskylla MIG för att ha varit en sådan där, så sent som för endast 65 år sedan. Det kan jag aldrig föreställa mig. Hur mycken fräckhet skall man behöva utstå innan liemannen kommer och levererar den yttersta av förolämpningar?

Kramelikram! Vännen Rune.
2006-09-12

    Mr.painter
Hahaha grym joo
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema