Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så var den dagen över..

...den hemska dagen. Händelserna börjar blekna.

Men min själ är ärrad för alltid.

Den glömmer aldrig.

Aldrig.




Fri vers av Angel_
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-09-12 00:16



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Den dagen är nog varje dag...
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Angel_