Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte

Jag ser en svart katt
Vandra denna natt
Bland stadens våta gator
Som vore den besatt
Av dropparna och alla skator
Som samlats att se på
Ståendes på tå
När staden intas utav flator

Det uppstår ett tumult;
Överallt är fullt
Av bitska pensionärer
Hållandes i varsin bult
Som slängas skall på alla missionärer-
Gömda bakom ett buskage;
Beklagandes Guds plantage
Och alla mänskors fula kläder




Fri vers av Ferne
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-09-12 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ferne