Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pyroplasma


Pyroplasma, vilket ord va,syftar då på Herman hedings liv,eld o plågor . Man kan lätt dra liknelser till sitt eget liv om man då vill eller så kan man gå ut och ta sej en promenix o komma på bättre tankar,kanske inga tankar alls men vad fan gör det,när man till o med har fantomen som mus matta ,det kan man undra om man får sjukskriva sej för inkompitent våldnadssjukdom,kan man nog få, får man va hemma för sms tumme ska väl detta funka lika bra,typ om man hade syndromet sugrörstun istället för anarektikor så hade hela svenska folket skrattat åt sjukdomen i stället för att backa 7 steg , o klia sej i skallen tills man når botten av ingenting som man käner till då är botten här av ingenting,som mest blir en massa bråtten.




Prosa (Prosapoesi) av Mr.painter
Läst 423 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-12 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter