Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillbaks


jag har tagit tillbaks
så mycket
att det börjar bli
tomt bakom
och stopp framför

och tungt
ovanpå

och löst

under

jag har tagit tillbaks
alla mina ord
utom ett:

snart





Fri vers av baklänges
Läst 454 gånger
Publicerad 2006-09-12 21:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den här undertexten
gör mig galen!
träffande så
det väger och
blir över
och under
2006-09-17

  K*
skön läsning med ett
nice flyt!

"tomt bakom
och stopp framför "

så så bra beskrivet !!
gillar denna skarpt!
2006-09-16

  Christer Eriksson
oj, fantastiskt bra och det känns vemodigt.. och ja vilket är det sista ordet.. snyggt, rent och jag tycker att det här är fulländad poesi..
2006-09-12

  Christer VIP
texten flyter
lätt

jag köper den rakt av
och tycker om
2006-09-12

  Neal
Låter klokt !
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

baklänges
baklänges