Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärta har jag krossat ikväll

och en del av mitt eget hjärta
blöder
men jag var tvungen
för att
fortsätta leva
förlåt




Fri vers av Nic
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-12 22:25



Bookmark and Share


  prinscess VIP
den här var starkt skriven
men det krävs ibland mycket för
att man ska kunna orka bära sitt egna
bra förmedlat
2006-09-12

  Last Word Spoken
å, gripande, ursäktande!

...du var tvungen!

ja, man tappar hjärtan för att orka bära sitt!
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic