Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnförbjudet - haiku

 

Barnförbjuden

är midnatts sena timma

då vuxna leker

 

 

Bs-06




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 676 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-09-13 09:49



Bookmark and Share


  alfa VIP
Så sant, så sant.
Allt har sin tid... ;)

Redaktionens val?
Ja, absolut!
Grattis!
2006-09-15

  Howlit
:)
Ja, vuxentiden är en viktig tid minsann...
Å du... GRATTIS till guldstjärnan...=)
2006-09-15

    steffe struts
Den Haikun håller mycket hög klass!

Själv sover jag vid midnatt, leker
hellre på morgonen...

stefan
2006-09-14

  prinscess VIP
grattis till redaktionens val
2006-09-14

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Grattis red.valet=)
2006-09-14

    Göte Holmlund
Det påminner mig om den gamla klassikern "Grottbjörnens Folk" (eller vad den nu hette), där huvudpersonen "dödförklaras" av sin stam och helt enkelt bara ignoreras. I folkets ögon blir hon bara ett spöke som snart kommer att ge sig av.
2006-09-14

  Ola Rydberg
Denna anammar jag
2006-09-13

  Anders P VIP
Den enda tid man någon gång kunde själa till sig när barnen var små och då var man oftast för trött!
2006-09-13

  Eline.P
Härlig haiku om härligt!!!
2006-09-13

  adina
hahaha.
leka måste man minsann!
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg