Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag springer


Det är natt och
jag springer
mörkret lyser upp månen
och skuggar skogen framför mig
jag springer in
dimman kokar kyla ur myrens kittel
och fräser mot min panna när de möts
jag springer rakt in i den
huden frostas
hjärtat knottras
och ryggen blir till is
jag springer i hösten
med sina blodblad
kantade i vitt
och jag ser ingenting
av världen framför
den är kall och
jag springer in




Fri vers av mädchen
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-09-13 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mädchen