Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskat är så sjukt

Behagsjuk finns Du intill mig nära och lockande. Din flyktiga blick blottar en kittlande lystnads längtan.

Jag skälver.


Kelsjuk bjuder Du din trygga famn. Dina förföriska ögon glöder av begärets heta intensitet.

Jag känner.


Sällskapssjuk lider jag av ditt avstånd. Längtan bryter min själ i bitar. Ur Saknaden växer kraft.

Att vänta.


Själssjuk är passionens begär. Styrkan splittrar jaget och helheten är bara vi. Utan dig finns inte skäl.

För mig.


Svartsjuk är jag vild och utan mod. Stunder av tvivlets hopp rinner sakta på min kind.

Kom till mej.


Inbillningssjuk formar sorgers utopi. Smärtan är äkta utan tvekan och så ond. Jag är här för dig.

Visa mej.


Sockersjuk är min kropp intill din. Sötmans intensiva styrka skapar passionens hetta.

Sagosöt är vi.


Trånsjuk är Du verklig och skapande. Lustfyllt är det andetag jag känner mot min kind.

Jag öppnar mig för dig.




Fri vers av Lotta Billerhag
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-09-13 17:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och djupt, gripande
2006-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Lotta Billerhag
Lotta Billerhag