Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska en dröm

Du smyger din hand runt omkring
diskret den kramar om min
Du håller den och ler
en varm kort stund
men det är när andra inte ser

Jag vågar inte möta din lystna blick
som pulserar av längtans begär
Du ber mig bejaka
din brinnande lust
bara svalka den kort för en stund

Jag känner dig nära flämtande het
du andas att jag ska bli din
Jag kvider av längtan
att dölja min lust
när åtrån till dig är en drift

Jag ser hur du plågas av skulden min vän
så vacker din lidelse är
Jag blottar min lustfyllda
hunger för dig
och vill inte kämpa den mot

Du tar på min hud med liderlig glöd
jag skälver av närhetens rus
Du bjuder din famn
att gömma mig i
när gråten besannar mitt svek

Du kysser mjukt min tårdränkta kind
och blundar för skammen en stund
Du håller mig hårt
och stjäl av den tid
som tillhör en helt annan man







Fri vers av Lotta Billerhag
Läst 598 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-01-23 09:43



Bookmark and Share


  micke marin
oj, den var läskigt nära mig. precis precis så var det. och då får man ju säga att den var klockren. vackert snidat!
2008-03-02

  aol
jättevackert om kälek tyvärr till en annan men så kan det bli
2008-02-10

  Fredrik Stillesjö
Hej Lotta Billerhag!

En dikt att drömmande försvinna i...hälsar Fredrik
2008-02-06

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Passion
2008-02-03

  LassO
Djupt och sensuellt.
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Lotta Billerhag
Lotta Billerhag