Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinner du om jag blundar hårt

Försvinner du om jag blundar
hårt en stund
Undan så långt
att jag aldrig
får känna dig
inom

Flyr du om jag inte ser?

Jag andas dig för
att fylla mig


Om jag håller min andan hårt
och aldrig andas mer
Spar jag då din själ
inom mig
för alltid
inom

Är du fängslad då?
Om jag inte andas
mer

Finns du kvar ett slag
med ditt varma jag
för mina frusna behag


Innan jag öppnar min blick
undrar jag om du ler
Eller tar du ditt vässade blad
och vrider
för att såra
inom

Jag ber dig vara snäll
inom




Fri vers av Lotta Billerhag
Läst 680 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-01-29 06:20



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Snyggt!
2008-02-14

  Leif Furstedt
Fångas i frågan...
Vackert
2008-02-01

  Dilsewat
Sinnligt!
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Lotta Billerhag
Lotta Billerhag