Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusion

Jag önskar så
att det var då
omigen


Du vilade mot mitt bröst
jag fanns för ett slag
Mina armar omslöt dig
och verkligheten upphörde
Vi var illusionen
som vi själva hade skapat
den höll oss fängslad

Vi kunde inte hjälpa det

När mina armar höll dig
fanns bara vi
aldrig ville jag släppa taget
Varsamt bevarade vi avståndet
så andra inte såg
vårt sagolika
luftslott

Din hand sökte min hand
min förljugna
ofrivilligt flätades de till fullkomlighet
När du viskande blottade dig själv
var det som om orden
var mina egna

Dina fingrar tvillrade runt min lockelse
fyllde saligheten i min kropp
Jag berusades av dig
sanslös fångade jag stunden
för att den åter skapa vid övergivelsen
den oundvikliga






Fri vers av Lotta Billerhag
Läst 583 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-02-14 23:00



Bookmark and Share


  issac.a.m
Underbart..
2008-03-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Stundens tjusning
och berusning,
fångad, som på
den färggrannaste
palett, på den kan
man aldrig, läsa
sig, mätt...
2008-02-19

  Agnes
Dina fingrar tvillrade runt min lockelse
fyllde saligheten i min kropp


Det är sådana beskrivningar som får mig alldeles sprittlande inspirerad! Du gjorde min dag idag!
2008-02-15

  LassO
skönt skrivet om kärlek
2008-02-14

  papessa
underbar beskrivningen av berusningens ögonblick bra fångat
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Lotta Billerhag
Lotta Billerhag