Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns

Dina läppars sälta
är pärlor av min åtrå
när du varsamt rör dig
lyder jag dig slaviskt
med min kropps
fallenhet

Min hand kramar hårt
om ditt lustfyllda heta
dina tunga andetag
är mitt bevis
att jag vidrört din
sårbarhet

Med mitt blottade jag
bjuder jag dig
min längtan
blossande berörs jag
av din lekfulla tungas
välbehag

Vi är ett med nuet
när du fyller mig
med ditt genetiska du
Utan dig vill jag inte
åter till
verkligheten

Det luktar dig om mig
doften berusar mig
När det luktar dig om mig
förstår jag sinnlighetens
verkliga sanning:


Du finns





Fri vers av Lotta Billerhag
Läst 852 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2008-02-28 04:04



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Varma vackra vävda ord. Stiligt.
2008-03-04

    Glittra G
Oooh det osar om den här texten ;o). Hetta. Åtrå. Underbart!
2008-03-04

  Betlehemsstjärnan VIP
vacker kärleksfull och sensuell poesi..Helt enkelt underbar!/B
2008-03-03

  J A Nicander
Sensuellt beskriven själdans med den ena aktivt utforskande och den andre villigt utforskad...båda med fullt tillit och sårbarhet inför varandra....Mycket vackert!
2008-03-02

  isabel louise
underbart vackert skrivet! :)
2008-03-01

  micke marin
Oj oj, hoppsan, riktigt bra känsla som förmedlas och skapas.
2008-03-01

  devilsangel
Otroligt vackert! Tack för underbar läsning :)
2008-03-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
En dikt, som borde bli N:o ett*
den bästa om kärlek jag läst*
eller sett, Du skall veta, att*
efter en sån bra dikt, det*
får man leta, där både*
orden som kärleken*
är lika heta******
2008-02-29

  aol
jag bara gillar dej
2008-02-28

  Larz Gustafsson VIP
Att bli ett.
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Lotta Billerhag
Lotta Billerhag