Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gastar i skenet av änden

Gastar i skenet av änden

Änden som sluter sitt liv

Liv som förblir

Förblir gastar i mörkret

Mörkret öppnar gapet

Gapet vrålar,skriker,vrålar

Vrålar i ödets ande av känslan om blod

Blod droppar sakta ner för min panna

Öppnar upp sinnet för en evighet

Av vånda

Våndan att andas ut sitt vrål

Gastar till slutet av sinnet

Sinnet som begravs




Fri vers av Mr.painter
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-09-13 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter