Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du är minminmin .__. och det är vi mot världen.


dolda budskap men vi läser mellan raderna



Du är glassplittret
inuti mina lungor
du är bara min





Bunden vers (Haiku) av hatobjekt
Läst 501 gånger
Publicerad 2006-09-13 18:25



Bookmark and Share


  brainwashed
bra, men inte SUPER sådär man bah; waaaaah *_* men den är fin :) gillar; du är bara min. liksom pricken över i:et :)
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

hatobjekt
hatobjekt