Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen blänker och förgör



sitter och tittar



ut från mitt fönster



mot sommaren



som blir höst



av solen



som förgör



det gröna



i ljuset



och värmen





Bunden vers (Haiku) av Carl
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-09-14 18:15



Bookmark and Share


  Propella
Snygg, fallande text. Den här har du verkligen lyckats med!
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Carl