Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ja, det är sju år sen. Jag måste få skriva om det...


14 september 1999

sju födelsedagar

lika många kalla vintrar
och uttalanden som \"- titta, första snödroppen!\"

sju stycken midsommrar
med sju blommor under kudden...

jag kan inte
hålla reda på
hur många tårar jag fällt

hur många gånger
jag lyft luren
för att sen lägga på

undrar om det finns
nån siffra
på hur ofta
jag tänkt på dig under en dag

saknaden
av dig
ryms inte
någonstans

du finns
överallt
hela tiden

det var idag
för sju år sen
du gick bort






Fri vers av Josi
Läst 798 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-09-14 21:04



Bookmark and Share


    mellanmål
Så sorgligt och ömt, gripande!

Mm
2006-09-29

  Bodil Sandberg VIP
Detta datum är mycket speciellt för dig...och det är lätt att känna din sorg...du skriver mycket gripande !
2006-09-28

  Propella
Ja det är stark och gripande och skälvande. Fastnade speciellt för:

"saknaden
av dig
ryms inte
någonstans"
2006-09-27

  DanSan
***********************************************************

Vackert, smärtsamt, litet, stort. Textkvaliteten är så hög att det är helt galet. Jag slår vad om att det finns fler som skulle älska den här texten om de bara fick nöjet att läsa den!

MVH Dan

***********************************************************
2006-09-16

    sphinx
det här är bra! naket och skrivet utan att man känner sig sentimental, däremot sorgsen. snyggthelt enkelt.
2006-09-15

  Henrik Nilsson
Det bästa av dig som jag läst. Äkta, gripande, tårfylld... den har allt!
2006-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Josi
Josi