Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan inte höra tystnad om det inte finns referensljud..



Tystnadens ljud

 

Vet du
dina ord klyver
tystnaden
med annan stillhet

den som kommer
när andhämtningen
är det enda som klyver

tystnaden

så stilla
andas
du




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-09-14 21:10



Bookmark and Share


  Propella
En otrolig text. Jag landar mellan raderna och hämtar andan, fortsätter sen att falla. Ljuvlig.
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer