Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. apropå nån som  vilar från Poeter...



Lotusblomman

 

 

Lotusblomman sluter sig
Nektarfylld
nöjd
att ha smakat sötman
länge nog

Den återkommer
när märgen omvandlats
till stärkelse för andra
och hungern vaknat
att bada i solljus igen




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-09-14 22:36



Bookmark and Share


    IsabellaMendrix
Mycket vackert!
Sätter mig i lotusställning och läser den på nytt.
Mmmmm...
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer