Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blöt värre. Lång med de är dikten värd.


Tårregn


Mogna tårar regnade tungt
på morgonen
i grådiset
Unga tårar flöt lätt
på kvällen
i kolmörkret.

Är på väg
att drunkna
i deras forsande
tårkanaler.

Tröstar
Och letar de
upptorkande solskenet.

Hittar
inte mer
inom mig
än en brandslang
för att släcka eld.

Är så rädd
att snart
även
min
fördämning
ska sprängas.

Och att vi alla
försvinner
som droppar
i ett hav.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 201 gånger
Publicerad 2006-09-15 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf