Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feghet


Vågar inte
är så rädd
att alla.
Alla
Ska
flytta iväg
för evigt.
Och lämna mig
kvar
ensam
på en
öde ö.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 179 gånger
Publicerad 2006-09-15 08:57



Bookmark and Share


    Xena
så känner jag med ibland... seperationsångest...
2006-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf