Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett litet enkelt ode, till mitt älskade barnbarn Lille S


Mormors Kråka


Du lille fyr
du är mig dyr
Din lille brune kind
så mjuk och trind

Mormors lille kråka rar
mitt guld mitt allt så underbar
polarn min i ur och skur
som får mitt liv direkt i dur

Solskenssmalj i full detalj
svartögeglitter och vit emalj
Så vacker och fulländad
Älskar dig så att jag blir bländad

Du är min lille ädelsten
springer på små knubbiga ben
Liten hand uppå min kind
trösten kommer som en vind

Du lille fyr
som är mig dyr
Din lille brune kind
som mjuk..så trind




Fri vers av MuninWolflady
Läst 245 gånger
Publicerad 2006-09-15 11:18



Bookmark and Share


  solglimt
Varmt, kärleksfullt, ömt och med massor av energi!!
2006-09-17
  > Nästa text
< Föregående

MuninWolflady
MuninWolflady