Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

marken


jag tittar på dem
omslingrade, blundande
lätt ihoplutade huvuden


de mjuka armvecken
hållande fast en vid marken
får man på köpet








Fri vers av baklänges
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-09-15 12:27



Bookmark and Share


  a h de v
tycker denna hänger ihop med 17 februari, associerar till någon typ av misshandel, men denna beskrivning är mjukare och varmare. OM det rör sig om några som med våld håller ner en annan tycker jag att det är svårt att föreställa mig de som står över: omslingrande och blundande- tänker snarare på kärlekspar med den beskrivningen, men i femte raden -hållande fast en vid marken- känns det hotfullare än att det skulle ha något med kärlek att göra.. inte helt självlar som sagt, om jag vill kan jag läsa det som om det handlar om en jätteorgie.. på marken..
2006-09-15
  > Nästa text
< Föregående

baklänges
baklänges