Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny du

Fan...jävlar nu hände det igen.

En ny du fanns i min dröm.

Tror mina drömmar berättar om vad
jag inte vågar erkänna.

Och det var så grymt att vakna
för illusionen försvann

Och så underbart för att jag fortfarande
känner dig i mig på riktigt

SKa jag nu våga visa dig min verkligehet?





Övriga genrer av vargavinter
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-09-15 15:37



Bookmark and Share


  Neal
Bra skrivet !
2006-09-15
  > Nästa text
< Föregående

vargavinter
vargavinter